By: LEGO

Safari-offroader

195,00

60267

Safari-offroader med 168 dele.

1 løvinde figurer og 1 papegøje figurer.

Børn vil blive vilde med LEGO® City eventyrlegesættet Safari-offroader (60267), der omfatter et robust, terrængående safarikøretøj med zebramønster, kameraholder, aftageligt tagstativ og sejt tilbehør.

Børns fantasi kan arbejde uhindret, når de hjælper de opdagelsesrejsende med at indrette deres lejr til den ultimative foto-optagelse af vilde dyr.

Fyldt med masser af seje detaljer Hvis du er på udkig efter et actionfyldt legetøjssæt, som børn vil elske, har dette sæt det hele. Med en fantastisk offroader, figurer af en legetøjsløvinde og en papegøje samt 2 minifigurer af opdagelsesrejsende, der er bevæbnet med en kikkert, et kamera og et sjovt trækostume, er scenen sat til spændende safari-eventyr.

Bygge- og legesjov for børn fra 5 år Dette legesæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer giver en skøn, selvstændig bygge- og legeoplevelse og indeholder en nem byggevejledning til spirende LEGO byggere.

De realistiske fartøjer, tilbehøret og de sjove figurer stimulerer til fantasifuld, ubegrænset rolleleg for børn fra 5 år.

For more information, please visit this product's webpage.

Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Availability: Only 1 item(s) left in stock
spacer