By: LEGO

Brandvæsnets helikopterenhed

155,00

60248.

Brandvæsnets helikopterenhed med 93 dele.

3 Minifigurer.

LEGO® City sættet Brandvæsnets helikopterenhed (60248) er et fantastisk byggesæt til børn, der elsker actionlegetøj, og sættet indeholder en træksnorshelikopter, der kan flyve rigtigt, samt en udryknings-ATV og en brandscene.

Børn kan nyde sjov rolleleg med 3 minifigurer, nemlig en arbejder med en sej svejsemaske, en brandsluknings-helikopterpilot og LEGO City tv-helten, brandchefen Freya McCloud.

Sejt byggelegetøj til børn Hvis du er på udkig efter en ideel gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj, behøver du ikke lede længere.

Med den nemme byggevejledning kan selv spirende LEGO byggere dykke direkte ned i en fordybende og selvstændig bygge- og legeoplevelse, hvor de kan udspille rollelege med sjove figurer og sende træksnorshelikopteren, der er ny i januar 2020, op i luften!

LEGO City brandvæsenlegesæt indeholder en bred vifte af detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der fører børntil en verden, hvor kreativitet og fantasi kan trives.

For more information, please visit this product's webpage.

Featured Recommendations
You might also want
Others also bought
Availability: Only 1 item(s) left in stock
spacer